ACCUEIL      BIO      AGENDA      A SUIVRE      SPECTACLES      ZIDANI TV      HUMOUR ET ZIZANIE      ACTIVITE PICTURALE      LIVRE D'OR     


Contact

Newsletter

Presse et médias

Liens

E-cartes



 

parajumpers newport jacket

Seutas Quickly pull tangan lama....
Seutas quickly pull tangan lama terperosok di penjuru dapur. Tidak jauh dari situ. kelihatan sekujur tubuh terbaring kaku di atas lantai. Darah berselerakan di merata tempat... dinding. almari dapur. pintu buy parajumpers newport jacket . tingkap serta juga rak pinggan sudah cukup menggambarkan betapa hebatnya pergelutan yang berlaku. System forensik PDRM sibuk mengumpulkan bukti dari tempat kejadian.

Zairi. inspektor dari system jenayah PDRM bukit aman memerhati dengan teliti pada setiap inci ruang dapur. dia mahu memastikan tiada bukti yang tertinggal. Kuku pada jari telunjuk si mati tercabut serta melekat pada pintu dapur. Terdapat kesan darah pada bahagian sendal pintu. Beliau mengarahkan system forensik untuk mengasingkan darah yang terdapat pada pintu tersebut. ‘instinct’ beliau menyuruhnya untuk berbuat begitu parajumpers newport jacket .

Dia merenung lama pada pintu itu. matanya berkelip-kelip seperti cuba membayangkan sesuatu. Klik.... klik... parajumpers newport jacket for sale . bunyi punat kamera ditekan... pantulan cahaya dari lensa kamera menganggu konsentrasi inspektor Zairi. Dia menoleh kebelakang...

“oh.. maafkan saya tuan... saya Suzana wartawan jenayah utusan melayu, para jumper jacket buy ... ini Kamal jurukamera saya. ”

Inspektor Zairi tidak menyahut. dia menggamit pegawai yang bertugas... Konstabel Halim tergesa-gesa datang sebaik melihat Inspektor Zairi melambai padanya. Dia terperanjat melihat Suzana berada di situ. “Eh.. cik masuk dari mana national insurance. Ini kawasan larangan. maaf cik kena keluar. ”

Kamal segera menyimpan kamera ke dalam plead. sudah banyak kali kameranya di rampas pihak polis atas alasan menganggu tugas. “Maaflah encik parajumpers newport jacket . kami cuma ingin mendapatkan ‘story’ untuk kes national insurance.. kes panas national insurance.. buy parajumpers newport jacket . kes pembunuhan Tan Sri Mickel” Suzana cuba merayu.

“sudah... keluar” Inspektor Zairi memberikan arahan. Nada suaranya lembut tapi muktamad parajumpers newport jacket .....

Suzana serta Kamal diiringi keluar oleh konstabel Halim... Terbayang kehampaan pada wajah Suzana. “tak boleh nak bawak berbincang langsung parajumpers newport jacket finder .. ” gumam dia sendirian

”ehem ehem. parajumpers long bear w .. maaf cik. saya dengar tu” Konstabel Halim menegur dari belakang. “Kami bukan hav nak tolong. cuma kes national insurance baru berlaku pagi tadi. jadi kami hav ada sebarang maklumat yang boleh diberikan. tambahan pula cik berdua masuk key terjah je.. siapa yang hav marah... ” sambungnya lagi

Suzana tersengih kerang “hehe... maafkan saya encik. saya hav bermaksud nak menganggu tugas. saya harap encik faham tugas saya sebagai wartawan.. ”

“saya faham tu.. tapi cik pun kenalah faham tugas kami jugak... beginilah. cik berikan kad nombor cik... kalau ada sebarang maklumat. saya bakal hubungi cik... cuma saya mintak, parajumpers jacken online kaufen .. parajumpers wkodiak down parka . tolong jangan bocorkan rahsia saya yang bagitahu parajumpers xs .. boleh. ”

“ooooo.. boleh sangat tu.... ini kad saya... kalau ada apa-apa klu. cepat-cepat bagitahu ye parajumpers store locator .. ” Suzana segera menyeluk tangannya ke dalam plead tangan lalu menghulurkan kad pada Konstabel Halim

Konstabel Halim mengerutkan dahi “eh... national insurance kad pengenalan... cik nak suruh saya buat apa dengan kad national insurance... buat sup ke.. ” Dia cuba berseloroh

“eh... remorseful.. sorry. parajumpers xxl . national insurance kad nombor saya. kalau ada apa-apa bagitahu ya. parajumpers vermont jacket . terima kasih” Konstabel Halim hanya tersenyum kecil serta menganggukkan kepala. Suzana serta Kamal segera meninggalkan tempat kejadian.

“hahahaha... kad pengenalan. parajumpers 16 år .. hahahaha... ” Kamal ketawa terbahak-bahak. ‘dashboard’ kereta di ketuk-ketuk sambil tangan kirinya menekan perut menahan senak. “kau nak mintak tolong dia fotostat kan kad kau tu ke.. surat beranak hav nak bagi sekali... hahaha”

Suzana yang sedang memandu kereta hanya mendiamkan diri. sedang asyik Kamal mentertawakan Suzana. tiba-tiba Suzana menekan brek kereta. Kamal terperosok ke tempat letak kaki penumpang. “hah.. padan muka kau. tu makan dia... gelakkan aku lagi. ” Getus Suzana sambil memasamkan muka.

“alololo. parajumper long bear jackets .. masam nya muka dia. aku bergurau je lah. Kau national insurance lain kali jangan lah gelabah sangat. Rileks lah.... ”

“aku hav sedar lah tadi. sapa yang hav nak tahu kes national insurance. Tan Sri Mickel tu orang besar kau tau.... billionaire Malaysia kot.. ” Balas Suzana sambil membetulkan gaya duduk yang sedikit berubah akibat brek mengejut sebentar tadi. cermin pandang belakang di betulkan juga. dari cermin tersebut dia perasan ada sebuah kereta BMW hitam mengekori dari belakang, parajumpers denali short down coat .

Suzana menoleh ke belakang “eh. aku rasa kereta national insurance ikut kita dari tadilah. aku perasan kereta national insurance masa aku nk keluar dari simpang keluar rumah tu tadi. parajumpers newport jacket . ”

Kamal melihat pada cermin sisi kereta. dia mengeluarkan dog pen dan buku catatan kecil dari kocek baju lalu mencatatkan nombor pendaftaran kereta itu. Tiba-tiba kereta BMW meluncur laju memotong kereta yang di pandu Suzana...





 
Clique ici !
 
 
Clique ici !
 
 
 
Clique ici !
 
 
Clique ici !









  Plan du site  |  Imprimer cette page  |  Envoyer cette page  |  Les infos en RSS  Bookmark and Share Cr??ation du site : EXOZ